Het appartement

Residenz Drei Berge

appartement Viehhofen | OMGEVING

Het skicircus Saalbach-Hinterglemm

Het moderne skigebied Saalbach-Hinterglemm behoort tot de 5 grootste skigebieden van Oostenrijk en is bovendien sneeuwzeker. Het ‘skicircus’ heeft kilometers lange pistes, goede kindervoorzieningen en een gezellige après-ski!

Lange pistes & korte nachten

Op de 200 km schitterende pistes kan de beginner heerlijk skiën en genieten van de prachtige uitzichten maar ook de freaks kunnen hun hart ophalen aan een kilometers lange ‘diepzwarte’ afdaling.  De snowboarders kunnen ‘los’  op de verschillende snowboard pistes & funparken. Niet te vergeten; Leogang, dit dorp beschikt over één van de mooiste piste van het hele skigebied; een eindeloze dalafdaling….

Het chiquere Saalbach en het gemoedelijke Hinterglemm staan bekend om de uitbundige après-ski. De vele bergrestaurants en andere horecagelegenheden zorgen er voor dat dit gebied op nr 1 staat wat betreft apres-ski mogelijkheden. Het motto is dan ook: ‘lange pistes & korte nachten’. In dit sfeervolle skicircus zult u met zekerheid een droomvakantie beleven!

Viehhofen in de zomer

s’Zomers geniet u vanuit het appartement van de schitterende natuur en de vele bezienswaardigheden van het gebied rondom Zell am See en Kaprun. 

APPARTEMENT VIEHHOFEN

OMGEVING

  • skipiste tot aan de deur
  • skilift (100 mtr)
  • skiverhuur (50 mtr)
  • ski school
  • speeltuin (200 mtr)
  • zwembad klein/groot (300 mtr / 7 km)
  • supermarkt & bakker (200 / 500 mtr)
  • restaurant (100 mtr)

viehhofen in het kort

Viehhofen is vanaf Utrecht een kleine 1000 km rijden.  Het is een rustig en charmant Oostenrijks dorpje met 600 inwoners, vlakbij het skigebied van Saalbach & Hinterklemm. In Viehhofen is er zeker geen sprake van massatoerisme. 

GEEN MASSATOERISME

Tijdens het skiseizoen zal u er geen grote drukte vinden. Wel vindt u er een kleine oefenlift voor beginners en kinderen en sinds 2019 ook een directe aansluiting op het skigebied van Saalbach Hinterklemm. Daarnaast bestaat er een mogelijkheid om via een gondel richting het skigebied van Zell am See (en Kaprun) te komen. 

Boek vandaag dit 6 pers. appartement voor een heerlijke vakantie in de bergen

DE KIDS ZULLEN VOLOP GENIETEN VAN HET SKIEEN IN DE WINTER EN VERSCHLLENDE ACTIVITEITEN IN DE ZOMER!