Loading images...

 

Huurvoorwaarden Appartement Viehhofen


1. Aanbetaling: Bij boeking dient een aanbetaling te worden gedaan van 25% van de huursom. Pas na ontvangst van de aanbetaling is uw boeking definitief.
2. Restant huursom: Het restant (75%) van de huursom dient uiterlijk 6 weken vóór uw verblijf te worden voldaan. Indien u 8 weken voor uw verblijf de woning reserveert, dient de hele huursom te worden voldaan.
3. Annulering: Bij annulering tot 6 weken voor aankomst is de aanbetaling verschuldigd, daarna de gehele huursom. U kunt bij veel verzekeraars een annuleringsverzekering afsluiten.
4. Aankomst: In het hoogseizoen kunt u op zaterdag na 16.00 uur in de woning. (Als het veel later wordt, belt u dan ruim van tevoren met de huismeester.) In het voor- en naseizoen is aankomst op andere dagen mogelijk. Vlak voor aankomst dient u de huismeester te bellen. Zij zorgt ervoor dat de sleutel aan u wordt overhandigd. Ook bij problemen tijdens uw verblijf kunt u zich tot haar wenden.
5. Vertrek: In het hoogseizoen dient u de woning op zaterdag voor 10.00 uur te verlaten. In het voor- en naseizoen zijn andere vertrekdagen mogelijk. U dient de woning opgeruimd achter te laten. Laat de afwas niet staan voor de schoonmakers. Bij extreme vervuiling brengen wij u de extra schoonmaakkosten in rekening.
6. Huurperiode: In het hoogseizoen wordt de woning voor minimaal 1 week verhuurd. In het voor- en naseizoen kan de woning ook voor een andere periode gehuurd worden. Bij een verblijf van tenminste 2 weken ontvangt u 10% korting op de huursom.
7. Aantal personen: De woning is voor maximaal 6 personen geschikt. Het is niet toegestaan de woning met meer personen te bewonen dan u bij reservering heeft opgegeven.
8. Huisdieren: Huisdieren zijn niet toegestaan in de woning.
9. Roken: Het is niet toegestaan in de woning te roken.
10. Aansprakelijkheid: De huurder is aansprakelijk voor de door hem of door medebewoners veroorzaakte schade aan het gebouw, de woning en/of de inventaris. (Vergoeding valt meestal onder dekking van uw reisverzekering.)
11. Skischoenen: Het is niet toegestaan de woning met skischoenen te betreden. Skischoenen kunnen op de verwarmde skischoenhouders in de skiopbergruimte in de parkeergarage worden gezet.
12. Huisvuil: Huisvuil dient ter plaatse te worden gescheiden, zoals aangegeven in de woning en in de afvalruimte in de parkeergarage. In Oostenrijk gelden hier zeer strenge regels voor, en zeer hoge boetes bij niet/naleving van de regels. Helpt u ons deze boetes te voorkomen!
13. Avondrust: Tussen 23.00 uur en 07.00 uur gelden stiltetijden in het gebouw. Voor meer huisregels verwijzen wij u naar de huisregels, die u ter plaatse kunt lezen.
14. Acceptatie voorwaarden: Door overmaking van de aanbetaling en/of de totale huursom accepteert u deze huurvoorwaarden.